Over ons

Even voorstellen:
Dit is het receptenblog van Will de Heer, o.a. horeca coordinator bij Resto van Harte Groningen. 
Dit blog is ontstaan om tegemoet te komen aan de vraag van de vrijwilligers en de gasten om de recepten te delen.
Op dit blog staan diverse recepten voor betaalbare, gezonde en vooral ook lekkere maaltijden. De recepten op dit blog worden wekelijks aangevuld.

Resto van Harte  
Resto van Harte is een landelijke organisatie, Resto van Harte Groningen is daar een onderdeel van. 
Resto van Harte Groningen wordt gerund door Erna Emanuels en Will de Heer. 
Bij Resto van Harte Groningen wordt samen met een enthousiaste groep vrijwilligers twee keer per week een driegangen menu gekookt voor gemiddeld zo'n 50 gasten per keer. 
De maaltijden zijn een bindmiddel, doelstelling van Resto van Harte is ontmoeten. 
Resto van Harte brengt buurtbewoners samen rond de eettafel en in contact met elkaar, met hun buurt en met hun eigen mogelijkheden.

Locaties Resto van Harte Groningen: 
Dinsdag in de Goudvink. 
Donderdag in het Floreshuis. 
En gemiddeld 1 x per maand gaan we op visite bij... en koken we elders in de stad. 

Openingstijden:
Restaurant open vanaf 17.30 uur en aanvang maaltijd 18.00 uur. 

Kosten driegangenmenu:
Volwassenen 6 euro, met stadspas 3 euro.
Kinderen tot 12 jaar 3 euro, met stadspas 1,50 euro.

Menu:
Gasten hebben de keuze uit vlees/vis of een vegetarisch verrasingsmenu. 
De menu' s bestaan altijd uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert.
Wij werken uitsluitend met Halal vlees en vis en maken gebruik van seizoensprodukten. Dieetwensen mogelijk wel graag vooraf aangeven.

Reserveren verplicht:
Dit kan online via http://resto.annie.nl/ of telefonisch via 0900 900 3030 (0,50 per minuut) van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.



  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Plaats hier uw reactie.